Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. - koiramaista toimintaa jo vuodesta 1968

Uudet agilitykurssit alkavat!

Ilmoittaudu nyt loppukesän agilitykurssille. Kainuun seurakoira- ja terrierikerho järjestää laadukasta agilitykoulutusta. Suurimmalla osalla kouluttajista on suoritettuna koulutusohjaajan pätevyys. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen oikealla olevan lomakkeen kautta. Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä!! Valitse oikea lomake täytettäväksi. Ilmoittautuminen päättyy 20.7.2018

Kurssit alkavat viikolla 32 (tiistaina 7.8. alkaen) ja ne kestävät syyskuun loppuun (torstai 27.9.) asti. Kurssit sisältävät yhteensä kahdeksan harjoituskertaa (kerran viikossa). Koulutuspäivä on joko tiistai- tai torstai-ilta klo 17–21 välisenä aikana. Alkeiskurssi sekä alkeisjatkokurssi järjestetään mikäli koirakkoja ilmoittautuu tarpeeksi. Koulutuspaikkana on Kenneltoimintakeskus Paavola. Ohjattujen harjoitusten lisäksi kurssilaisilla on oikeus harjoitella Paavolan kentällä sen vapaina aikoina.

KURSSIEN HINNAT:

 • 80 € (+ jäsen- ja liittymismaksu 25 €, mikäli et ole vielä jäsen) TAI
 • 40 € (+ jäsen- ja liittymismaksu 25 €, mikäli et ole vielä jäsen) JA yhteensä 8 tuntia talkoita, jotka sitoudut tekemään KSTK:n järjestämissä agilitykilpailuissa vuoden 2018 aikana. Toinen jne koira on 10 euroa halvempi.

Koulutukset on tarkoitettu ainoastaan KSTK:n jäsenille. Mikäli et ole jäsen, jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu 20 € + kertaluontoinen liittymismaksu 5 € KSTK:n tilille FI25 5324 0920 0086 28. Lisää viestikenttään jäseneksi liittyvän nimi. Tämän jälkeen ilmoita yhteystietosi jäsensihteerille ritvajoensuu@gmail.com.

HUOM! Agilityn alkeiskurssille ilmoittautumisen jälkeen tule yhteystyötestiin torstaina 19.7. klo 18:00, jossa testataan pysyykö koira ohjaajansa hallinnassa ilman hihnaa, kun paikalla on myös muita koiria. Yhteistyötesti järjestetään Kenneltoimintakeskus Paavolassa (osoite Suvantolantie 14 B).

Myös muissa ryhmissä treenaavien on hyvä muistaa, että kesäkaudella kentällä harjoittelee kaksi treeniryhmää yhtä aikaa, joten koiran on pysyttävä irti ollessaan ohjaajan hallinnassa!

Ilmoittautuminen agilitykursseille:

 

Kurssilaiset

 

Kouluttajat

Koulutuspaikat

KSTK järjestää agilitykoulutusta ympäri vuoden. Touko-syyskuussa koulutukset järjestetään kenneltoimintakeskus Paavolassa ja loka-huhtikuussa keinonurmipohjaisella Mainuantien agilityhallilla (5-tien varressa, osoite Mainuantie 626).

Agilityhallin kuukausikäyttäjyys?

Agilitykoulutuksiin voi osallistua myös ns. kuukausikäyttäjänä, jolloin hinta on jäsenille 30 €/kk ja ohjatut harjoitukset huhtikuun loppuun 10 €, eli koko kevät yhteensä 130 €.

Kuukausikäyttäjänä hallia on mahdollista käyttää kaikkina sen vapaina aikoina. Kysy tarkemmat ohjeet sähköpostilla, mikäli kuukausikäyttäjyys kiinnostaa!

Hallin vuokraus

Hallia voi myös vuokrata sen vapaina aikoina, tällöin hinta on KSTK:n jäsenille 8 €/h/hlö, muille 10 €/h/hlö.

Yhteydenotot hallin käyttöön liittyvissä asioissa agilityjaostolle, kstk.agility@gmail.com

Hallin varauskalenteri

on nyt julkinen, joten käyttäjät näkevät vapaat ajat suoraan!

Varauskalenteriin

 

Agilityhallin kesäkäyttö!

Kaikki Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerhon jäsenet voi hyödyntää hallia myös kesäkaudella.

Hinnat jäsenille:

 • koko kesäkausi (8.5.–30.9.) 40 €
 • 1 kk 15 €
 • Kouluttajille -50% alennus hinnoista. (esim. toko-, näyttely- tms. kouluttaja).

Hallilla on käytössä osa agilityesteistä. Ilmoita halustasi käyttää hallia agilityjaoston sähköpostiin kstk.agility@gmail.com.

Agility ja talkoovoimat

Koko KSTK:n agilitytoiminta pyörii täysin talkoovoimin - tämä koskee sekä kisoja että koulutuksia. Kaikkien seuran jäsenten etu on, että työ jakaantuu mahdollisimman tasapuolisesti.

Yksi merkittävimmistä tulonlähteistä on kilpailutoiminta. Agilitykilpailuiden järjestäminen vaatii paljon talkoolaisia, ja talkoisiin sitoutuvat saavat agilitykoulutuksen edullisemmin.

Lisätietoja tarjolla olevista tehtävistä löydät vaikkapa täältä. Koko päivän kestävissä kisoissa on tarjolla lämmin ruoka ja muita virvokkeita.

Mahdollista on myös tehdä talkoita ennen kilpailuja esim. leipomalla kanttiiniin. Voit tehdä tarvittavat tunnit myös yhdessä esim. puolisosi, ystäväsi, vanhempasi, lapsesi kanssa.

Kaikkiin tehtäviin perehdytetään kisapaikalla, joten ei haittaa vaikkei laji olisikaan vielä kovin tuttu!

Talkoopisteet

Kaikesta agilitytalkootyöstä ansaitsee talkoopisteitä, joita voi käyttää agilitymaksuihin. Yhdestä talkootunnista saa yhden talkoopisteen, joka vastaa 0,50 €. Ilmoita talkootunnit osoitteeseen kstk.agility@gmail.com.

Talkoopisteiden avulla varmistamme, että seuran tuomista eduista hyötyvät eniten ne, jotka tukevat toimintaa omalta osaltaan.

Agilitykouluttajille seura tarjoaa esim. nämä edut:

 • Yksi koulutustunti = 3 talkoopistettä
 • Kesäkaudella Paavolassa kouluttajilta ei peritä kurssimaksua, hallikaudella alennettu kurssimaksu.
 • Vierailevien kouluttajien koulutusta vähintään kerran vuodessa
 • Erilaista hengennostatusta, esim. pikkujoulut

Seura tukee myös näin:

 • Koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakurssien, mahdollisuuksien mukaan myös muiden agilitytoimintaa tukevien kurssien osallistumismaksut.
 • Agilityn arvokilpailuiden osallistumismaksut sekä matkakulut.