Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. - koiramaista toimintaa jo vuodesta 1968

Juoksukontakti-kurssi

KSTK järjestää juoksukontakti-kurssin agilityhallilla, kouluttajana Kati-Mari Heikkinen. Kurssi sopii kaikentasoisille koirakoille.

Hinta 25 € / koirakko, max. 8 koirakkoa. Koulutuspäivät sunnuntaisin klo 18 alkaen, päivät ovat

 • 28.1.
 • 4.2.
 • 11.2.
 • 18.2.

Ilmoittaudu mukaan 20.1.2018 mennessä osoitteeseen kstk.agility@gmail.com

Katselu- ja kuunteluoppilaat ovat tervetulleita.

Koulutuspaikat

KSTK järjestää agilitykoulutusta ympäri vuoden. Touko-syyskuussa koulutukset järjestetään kenneltoimintakeskus Paavolassa ja loka-huhtikuussa keinonurmipohjaisella Mainuantien agilityhallilla (5-tien varressa, osoite Mainuantie 626).

Agilityhallin kuukausikäyttäjyys?

Agilitykoulutuksiin voi osallistua myös ns. kuukausikäyttäjänä, jolloin hinta on jäsenille 30 €/kk ja ohjatut harjoitukset huhtikuun loppuun 10 €, eli koko kevät yhteensä 130 €.

Kuukausikäyttäjänä hallia on mahdollista käyttää kaikkina sen vapaina aikoina. Kysy tarkemmat ohjeet sähköpostilla, mikäli kuukausikäyttäjyys kiinnostaa!

Hallin vuokraus

Hallia voi myös vuokrata sen vapaina aikoina, tällöin hinta on KSTK:n jäsenille 8 €/h/hlö, muille 10 €/h/hlö.

Yhteydenotot hallin käyttöön liittyvissä asioissa agilityjaostolle, kstk.agility@gmail.com

Uudet agilitykurssit alkavat!

Uusien agilitykurssien ilmo on avattu, ja kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä! Valitse alta oikea lomake täytettäväksi. Ilmoittautuminen päättyy 31.12.2017.

Kurssit alkavat viikolla 2 (maanantaina 8.1. alkaen) ja päättyvät huhtikuun loppuun mennessä. Kurssit sisältävät yhteensä 15 harjoituskertaa (kerran viikossa). Koulutuspäivät ovat maanantaista torstaihin klo 17–21 välisenä aikana. Koulutuspaikkana on  Mainuantien agilityhalli.

Ohjattujen harjoitusten lisäksi kurssilaisilla on oikeus harjoitella hallilla perjantaisin.

Kurssien hinnat:

 • 15 kerran kurssi 150 € (+ jäsen- ja liittymismaksu 25 €, mikäli et ole vielä jäsen) TAI
 • 15 kerran kurssi 90 € (+ jäsen- ja liittymismaksu 25 €, mikäli et ole vielä jäsen) mikäli sitoudut kisatalkoisiin vuodelle 2018
 • toisen koiran ryhmäpaikka on 20 € halvempi
 • Kouluttajille kurssihinnat ovat 50% halvemmat!

Koulutukset on tarkoitettu ainoastaan KSTK:n jäsenille. Mikäli et ole jäsen, jäseneksi liitytään maksamalla jäsenmaksu 20 € + kertaluontoinen liittymismaksu 5 € KSTK:n tilille FI25 5324 0920 0086 28. Lisää viestikenttään jäseneksi liittyvän nimi, ja sen jälkeen ilmoita yhteystiedot jäsensihteerille ritvajoensuu@gmail.com.

 

Tervetuloa!

Ilmoittautumislinkki - kouluttajat

 

Ilmoittautumislinkki - kurssilaiset

Agility ja talkoovoimat

Koko KSTK:n agilitytoiminta pyörii täysin talkoovoimin - tämä koskee sekä kisoja että koulutuksia. Kaikkien seuran jäsenten etu on, että työ jakaantuu mahdollisimman tasapuolisesti.

Yksi merkittävimmistä tulonlähteistä on kilpailutoiminta. Agilitykilpailuiden järjestäminen vaatii paljon talkoolaisia, ja talkoisiin sitoutuvat saavat agilitykoulutuksen edullisemmin.

Lisätietoja tarjolla olevista tehtävistä löydät vaikkapa täältä. Koko päivän kestävissä kisoissa on tarjolla lämmin ruoka ja muita virvokkeita.

Mahdollista on myös tehdä talkoita ennen kilpailuja esim. leipomalla kanttiiniin. Voit tehdä tarvittavat tunnit myös yhdessä esim. puolisosi, ystäväsi, vanhempasi, lapsesi kanssa.

Kaikkiin tehtäviin perehdytetään kisapaikalla, joten ei haittaa vaikkei laji olisikaan vielä kovin tuttu!

Talkoopisteet

Kaikesta agilitytalkootyöstä ansaitsee talkoopisteitä, joita voi käyttää agilitymaksuihin. Yhdestä talkootunnista saa yhden talkoopisteen, joka vastaa 0,50 €. Ilmoita talkootunnit osoitteeseen kstk.agility@gmail.com.

Talkoopisteiden avulla varmistamme, että seuran tuomista eduista hyötyvät eniten ne, jotka tukevat toimintaa omalta osaltaan.

Agilitykouluttajille seura tarjoaa esim. nämä edut:

 • Yksi koulutustunti = 3 talkoopistettä
 • Kesäkaudella Paavolassa kouluttajilta ei peritä kurssimaksua, hallikaudella alennettu kurssimaksu.
 • Vierailevien kouluttajien koulutusta vähintään kerran vuodessa
 • Erilaista hengennostatusta, esim. pikkujoulut

Seura tukee myös näin:

 • Koulutusohjaaja- ja koetoimitsijakurssien, mahdollisuuksien mukaan myös muiden agilitytoimintaa tukevien kurssien osallistumismaksut.
 • Agilityn arvokilpailuiden osallistumismaksut sekä matkakulut.