Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. - koiramaista toimintaa jo vuodesta 1968

Kurssi 21.7. "Saalisviettiä palkitsemiseen ja hallintaan"

Kurssin vetäjäksi saamme yhden Suomen tunnetuimman ja arvostetuimman kouluttajan, Salme Mujusen Jyväskylästä. Kurssi pidetään Mainuantien hallilla.

Kurssille mahtuu 10 koirakkoa sekä kuuntelijoita. Etusija KSTK:n jäsenillä.

Kurssin hinta (jäsen / ei-jäsen)

  • Koirapaikka 50 € / 70 €
  • Kuunteluoppilas 10 € / 20 €

Nosework-kurssi 30.7. alkaen

Noseworkia jälleen tarjolla KSTK:n jäsenille, kouluttajana Noora Heikkinen.

4 kerran kurssi maanantaisin 30.7. alkaen klo 18 kenneltoimintakeskus Paavolassa, hinta 40 €.

Mukaan mahtuu 5 koirakkoa ilmoittautumis-järjestyksessä – kaiken tasoiset tervetuloa, aiempaa kokemusta lajista ei tarvitse olla.

Ilmoittautumiset ma 9.7. klo 10 alkaen Annikalle, dogi_81 (at) hotmail.com.

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 16.7.2018 Ellanoora Koskelolle: ellanoora.koskelo@hotmail.com

 

Saalisviettiä tarvitaan koiran palkitsemiseen silloin, kun suoritukseen haetaan nopeutta, voimaa ja kestävyyttä. Toisin sanoen saalisleikittämisen avulla teknisesti hallitut suoritukset viimeistellään koevalmiiksi.

Saalisleikkikurssi soveltuu erinomaisesti tottelevaisuus- ja palveluskoirakokeisiin ja agilitykilpailuihin tähtääville koirakoille.

Ihanteellinen koe- ja kilpailusuoritus on voimakas ja halukas eli koira työskentelee suhteellisen korkeassa vireessä, jolloin myös koiran hallinta tulee luonnollisesti haasteellisemmaksi. Saalisviettikurssilla opit työstämään koirasi korkeaa virettä ja saamaan sen hallintaasi. Siten voit parantaa koe- ja kilpailusuoritustenne laatua.

Saalisleikkikurssia voi suositella kaikille koirakoille, joiden kanssa harrastetaan yhteistyöhön pohjautuvia lajeja: TOKO, AGI, PK tai halutaan parantaa ja kehittää koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

Saalisviettikouluttajana toimii Salme Mujunen, joka on myös kirjoittanut aiheesta tietokirjan Saalisvietti koiraharrastuksessa.

kuva © Eija Makkonen