Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. - koiramaista toimintaa jo vuodesta 1968
Yhdistys Agility Nosework Muuta toimintaa Näyttelyt Tapahtuma-arkisto Yhteistyökumppanit

Virallinen hajutesti 17.12. & pikkujoulu-möllikoe!

Viikko ennen joulua järjestetään Mainuan koulutuskeskuksessa virallinen hajutesti ja heti sen perään pikkujouluhenkinen möllikoe jossa tarjolla jouluista naposteltavaa.

Möllikokeeseen otetaan 10 koirakkoa, pari paikkaa vielä vapaana jos toimit nopeasti! Osallistumismaksu 5 € ja pyrimme järjestämään sen kaikkien osioiden kokeena, pikku säävarauksella.

Virallinen 1 lk. hajutesti alkaa klo 17:30, testaajana Noora Heikkinen. Testiin on jo ilmoittautunut riittävä vähimmäismäärä eli se järjestetään varmasti, mukaan mahtuu enintään 15 koiraa. Osallistumismaksu 15€, maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostilla ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisäksi koekirjamaksu 5 € mikäli koekirjaa ei vielä ole hankittuna.

Hajutestiin voi ilmoittautua su 8.12. klo 21 saakka sähköpostitse osoitteeseen marjo.s.nygard@gmail.com

Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: koiran virallinen nimi ja kutsumanimi, rotu, syntymäaika, rekisterinumero ja tunnistenumero(siru). Omistajan nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Ohjaajan nimi ja puhelinnumero (jos eri kuin omistaja). NWF ry:n jäsennumero.

Juoksuiset nartut saavat osallistua pöksyt jalassa testin viimeisenä.

Paikalle voi myös tulla tutustumaan lajiin ilman koiraa, joitakin etsintöjä voi mahdollisesti seurata myös yleisönä (koiranohjaajan luvalla).

Kiitokset yhteistyökumppaneillemme!

Katso lisätietoja tarjouksista täältä