Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. - koiramaista toimintaa jo vuodesta 1968

Bussimatka Messariin joulukuussa!

KSTK järjestää perinteisen Messarin näyttelymatkan bussilla 14.-17.12.2018. Matkalle ovat etusijalla kerhon jäsenet. Matkan hinta on jäsenille 60 €, (jäsenmaksu maksettu 12.3.2018 mennessä) ja ei-jäsenille 90 €. Varausmaksu 50 € joka pitää maksaa 7 pv ilmoittautumisesta tai paikka peruuntuu.

Maksut KSTK:n tilille FI25 5324 0920 0086 28, lisätietoihin "Messarin matka 2018 (varausmaksu)" ja nimesi. Loppumaksu maksetaan viimeistään 15.11.2018.

lmoittautumisaika päättyy 29.9.2018. Ei-jäsenet laitetaan eri listalle, ja he maksavat varausmaksun vasta kun tiedetään, pääsevätkö mukaan. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Hintaan sisältyy yksi häkki/hlö. Lisähäkkipaikka on 10 €/häkki.

Majoitumme Vantaalla Bonus Inn Airport -hotellissa. Majoituksen maksaa jokainen itse paikan päällä. Koiramaksua ei ole. Hotellihuoneita on varattu 1 x 1hh/95 € ja 7 x 2hh/115 €. Bussimatkalla matkustamme 2hlö/penkki. Ilmoitamme, kun bussi on täynnä.

Matka peruuntuu jos lähtijöitä on alle  15 hlö. Matkan peruuntuessa maksetaan matkan maksaneille kaikki takaisin. Jos henkilö itse peruu matkan, maksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, että kysymyksessä on sairastapaus (lääkärintodistus sairaudesta) tai lähisukulaisen kuolema. Jos koira jää pois matkalta, maksua ei palauteta.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset Riitta Pajarille Messengerillä tai sähköpostilla pajrii@gmail.com. Ei tekstiviestejä!

Match show ma 25.6. - tulokset

Mölli-agility Paavolassa ti 26.6. - tulokset

Viehetreenit sunnuntaisin klo 18

Sunnuntaisin aina lumen tuloon saakka on Paavolassa mahdollista päästä testaamaan/treenaamaan miten koirasi innostuu juoksemaan käsivieheen perässä! Paikalla myös akkukäyttöinen viehe.

Tervetuloa kaikki innokkaat rodusta, iästä ja koosta riippumatta! Lajin ei tarvitse olla ennestään tuttu, me opastamme ja autamme :)

Treenit ovat maksuttomia eikä niihin tarvitse ilmoittautua etukäteen. Saavu vain paikalle koirasi kanssa.

Vinkkejä treeneihin:

  • ei juoksuisia narttuja mukaan!
  • vettä ja vesikuppi mukaan
  • tuo koira juoksemaan tyhjin vatsoin
  • sekä ennen juoksuvuoroa että sen jälkeen muista koiran lämmittely ja jäähdyttely, noin 15 minuuttia reipasta kävelyä
  • voit ottaa mukaan myös koiran oman lelun vieheeseen kiinnitettäväksi

 

Match Show ma 17.9.

BIS-1 irlanninsusikoira NIILO om. Kirsi Jaakola

BIS-2 tiibetinterrieri RETU om. Marjukka Karjalainen

BIS-3 kooikerhondje ALMA om. Tiina Rajala-Huusko

BIS-4 jämtlanninpystykorva EDDIE om. Mirja Heikkinen

BIS-5 havannankoira RONI om. Susanna Mikkonen

BIS-6 saksanpaimenkoira UNTO om. Noora Heikkinen

BIS-7 australiankarjakoira NITRO om. Eveliina Sajo

BIS-8 amerikanstaffordshirenterrieri NITA om. Jenni Heikkinen

kuva © Eija Makkonen