Kainuun Seurakoira- ja Terrierikerho ry. - koiramaista toimintaa jo vuodesta 1968
Yhdistys Agilitytoiminta Agilitykilpailut Muut koulutukset Kokeet ja kisat Näyttelyt Tapahtuma-arkisto

Agilityn piirinmestaruuskilpailut pidettiin 25.5.2019

KSTK:laiset menestyivät upeasti viime viikonloppuna agilityn piirinmestaruuskisoissa.

Vasemmalla Elina Immonen joka vei voiton pikkumineissä toyvillakoirallaan Assilla ja näin parivaljakko uusi mestaruuden viime vuodelta.

Medeissä puolestaan Marja-Leena Laitinen voitti mestaruuden shetlanninlammaskoirallaan Tinolla ja hekin uusivat mestaruuden viime vuodelta. Pikkumakseissa Jaana Haataja voitti mestaruuden jo kolmatta kertaa lagottonsa Wendyn kanssa, samalla Wendysta tuli myös agilityvalio. Paljon onnea uusille piirinmestareille! Onnea myös HiFiä edustanut Hannele Haataja & Taavi (toinen vasemmalta) minien mestaruudesta!

 

Kainuun ensimmäiset Nosework-kokeet:

Sisäetsintä 1. luokka, Kajaani 9.3.2019

Laatikkoetsintä 1. luokka, Sotkamo/Vuokatti 10.3.2019

KSTK ja Paltamon Koiraharrastajat järjestivät yhteistyössä Kainuun ensimmäiset Nosework-kokeet. Lauantaina oli ykkösluokan sisäetsinnät Mainuan koulutuskeskuksessa, ja sunnuntaina niinikään ykkösluokan laatikkoetsintä Naapurinvaaran huvikeskuksessa.

Tuomareina toimivat lauantaina Noora Heikkinen ja Heidi Pasanen, osallistujia oli 20 koirakkoa. Sunnuntaina puolestaan kokeeseen osallistui 12 koirakkoa ja tuomareina olivat Noora Heikkinen ja Katja Sulkala. Molemmat kokeet sujuivat mainiosti - kiitokset runsaalle talkooväelle sekä tuomareille ja osallistujille mukavasta tilaisuudesta!

 

Lauantain lopputulokset - Osiokohtaiset tulokset (korjattu 10.3.)

Sunnuntain lopputulokset - Osiokohtaiset tulokset

Kiitokset yhteistyökumppaneillemme:

Lauantain kärki, vasemmalta: Toiseksi tullut Tiina Norkola, voittaja Tarja Ainassaari, kolmanneksi sijoittunut Anne Keränen ja oikealla tuomarien erikoispalkinnon saanut Roni Riekki.

Sunnuntaina Napiksella kolmanneksi sijoittui vasemmalle oleva Merja Tolvanen, voiton vei jälleen  Tarja Ainassaari ja toinen oli Roni Riekki. Oikealla tuomarimme Katja Sulkala ja Noora Heikkinen.

 

Kuvat © Marjo Nygård